default-image

Με πάθος και πείσμα ο ΟΦΗ σήμερα (15:00) κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Με πάθος και πείσμα ο ΟΦΗ σήμερα (15:00) κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μια εβδομάδα μεγάλων αλλαγών, οι οποίες «έτρεξαν» μετά την ήττα-σοκ από τη Λαμία και με το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη (15:00-ΕΡΤ3) στη δυσκολότερη φετινή του αποστολή στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιπέδου Super League γι' αυτό και θα το διευθύνει ο διεθνής διαιτητής κ. Αρετόπουλος, με τον ΟΦΗ να ζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα του δώσει ώθηση ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Την κρητική ομάδα είναι σίγουρο ότι περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα στην έδρα του Άρη και καλείται να αντιπαρατάξει ψυχή και πάθος απέναντι σε μια ομάδα με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, η οποία δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ μέσα στις λίγες ημέρες που είχε στη διάθεσή του προσπάθησε πέρα από τις αγωνιστικές επισημάνσεις, να τονώσει και το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενώ το ευχάριστο είναι ότι άπαντες βρίσκονται στην διάθεσή του.

Έτσι, οι 18 που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα ήταν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Παντίδος, Αντουκόρ, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Βουό και Πάγκαλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Kασμερίδης, Βαλλιάνος,Φαζός, Μπουρσέλης, Μανιαδής, Κοντογιάννης. Βρεττός και Μάνος.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά σήμερα στο ΒΑΚ υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνδουράκη. Η επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί αμέσως μετά το παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News