Ειδήσεις

Θεοδωράκης: Απάντηση στις φήμες περί πολιτικού αρραβώνα

Από το αεροδρόμιο Χανίων κατακεραύνωσε την κυβέρνηση "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταλογίζοντας θεατρινισμούς στην πολιτική της διαχείριση της διαπραγμάτευσης, αφού κρίνει ότι παρουσιάζει την αξιολόγηση δύσκολη, όπως και τη στάση της  ίδιας της κυβέρνησης.

Στο τέλος "θα τα υπογράψουν όλα", τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. Αναφορικά με τα στελέχη του Ποταμιού που έδωσαν το "παρών" στη συγκέντρωση της νεοσύστατης "Ώρας Αποφάσεων" των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη, στο Ηράκλειο, δεν επιβεβαίωσε πολιτικό αρραβώνα,  αλλά διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις που θα απομακρύνουν τους "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" από την εξουσία.Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε από τα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης, θεωρώντας ότι θα ακολουθηθεί η τακτική της επικοινωνίας μιας δύσκολης για την Ελλάδα διαπραγμάτευσης που θα διαδεχθεί όμως και πάλι από υπογραφές στο τέλος με λευκή επιταγή στους δανειστές.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης τήρησε αποστάσεις από την ακατάσχετη εκλογολογία, εκτιμώντας ότι δεν βαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, παρά το ζωηρό ενδιαφέρον του πολιτικού προσωπικού με τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στην Κρήτη.Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει πολιτικός γάμος με την "Ώρα Αποφάσεων", στη συγκέντρωση της οποίας στο Ηράκλειο, βρέθηκαν στελέχη του Ποταμιού, σχολίασε ότι το Ποτάμι, επιθυμεί εξαρχής την εμπλοκή νέων προσώπων στην πολιτική και απομάκρυνση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την εξουσία, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο διαλόγου σε όσους συμπλέουν.


Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Σχόλια