default-image

Νέα αναβολή οι κατηγορούμενοι για το υπερναρκωτικό

Κρήτη
Νέα αναβολή οι κατηγορούμενοι για το υπερναρκωτικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του έλαβε σήμερα από την ανακρίτρια ο 39χρονος επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπόθεση κατοχής και διακίνησης των 700 γραμμαρίων κοκαΐνης και του νέου υπερ-ναρκωτικού που αποκάλυψε η Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες. Ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση υποστηρίζοντας πως κανένα από τα ευρήματα δε βρέθηκαν στην κατοχή του.

Αρνητικός είναι και ο 40χρονος ο Αλβανός, υπεύθυνος λειτουργίας των καταστημάτων του 39χρονου, παρά το γεγονός πως οι αστυνομικές Αρχές διαμηνύουν πως έχουν συγκεντρώσει στοιχεία τα οποία δείχνουν τη σύνδεση των συλληφθέντων με το χώρο όπου βρέθηκαν θαμμένα τα ναρκωτικά. Ωστόσο ο ίδιος και ο 47χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενος του προφυλακιστήκαν.

Υπενθυμίζεται πως μετά από πολύμηνη παρακολούθηση αστυνομικοί ξέθαψαν από χωράφια ανάμεσα σε Καλέσα και ΠΑΓΝΗ 700 γραμμάρια κοκαΐνης και 230 γραμμάρια της συνθετικής ναρκωτικής ουσίας που συνδυάζει τη δράση ηρωίνης έκσταση και αμφεταμίνης και συναντάται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη.  

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News