default-image

Σύλλογος Μετόχων: Δεν αποχωρούν τα πλοία των Μινωικών

Κρήτη
Σύλλογος Μετόχων: Δεν αποχωρούν τα πλοία των Μινωικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαθάρισε το τοπίο ο Σύλλογος Μετόχων Μινωικών Γραμμών για τα πλοία στις γραμμές της Αδριατικής θάλασσας λέγοντας ότι καμιά αποχώρηση πλοίου δεν πρόκειται να γίνει και αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που συνεδρίασε τη Δευτέρα 23-1-2017 και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα, αποφάσισε:

"'Ορισε όπως η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ώρα 11,30΄πρωινή στα Γραφεία του Συλλόγου, (Ηράκλειο, οδός ρ. Χούρδου, αριθμός 7 3ος όροφος), για τη συζήτηση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του 2017 και την έγκριση του Προϋπολογισμού για το 2017, ανακοινώσεις και ενημέρωση των Μελών. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί, ανεξαρτήτως απαρτίας, στις  19 Μαρτίου ημέρα Κυριακή ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Η συμμετοχή των Μετόχων - Μελών στη Γ.Σ. είναι αναγκαία και θα ενισχύει, περαιτέρω, την προσπάθεια, που καταβάλλει ο Σύλλογος, για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των απλών μετόχων, αλλά και όλου του κόσμου, που επί 40 χρόνια προτιμά και στηρίζει τις Μινωικές Γραμμές.

Αποφάσισε να λάβει μέρος στην 4ήμερη αεροπορική εκδρομή, που διοργανώνει το  Τουριστικό Γραφείο VAI TRAVEL στην  Πράγμα από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2017 και καλεί τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου να δηλώσουν, έγκαιρα, συμμετοχή,

Ενημερώνει τους Μετόχους, τα Μέλη, τους Φίλους και όλο το Ελληνικό Επιβατηκό Κοινό, ότι όσα αναγράφονται στον Ημερήσιο Τύπο, περί οριστικής αποχώρησης των Μινωικών Γραμμών από τις Γραμμές της Αδριατικής Θάλασσας, όπου έχουν συνεχή παρουσία επί 35 συνεχή έτη, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Τα ίδια πλοία, δηλαδή τα Cruise Europa  και Cruise Olympia, που πραγματοποιούσαν  έως τώρα τα δρομολόγια στις Γραμμές της Αδριατικής  και με τον ίδιο λογότυπο «Grimaldi Minoan Lines», τα ίδια θα εξακολουθήσουν να τις πραγματοποιούν και στο εξής.

Το θέμα των λιμανιών στα οποία καταφθάνουν είναι, κάθε φορά θέμα στρατηγικής και καθορίζεται από την Εταιρεία. ΄Εχει δε και κατά το παρελθόν πολλές φορές, γίνει αλλαγή των λιμανιών αυτών στην Ιταλία, όπως Αγκόνα, Βενετία, Τεργέτη, κλπ. Το σημαντικό είναι ό,τι καμιά αποχώρηση πλοίου δεν πρόκειται να γίνει. Απλά και μόνο τη διαχείριση των πλοίων αυτών, για οικονομικούς και μόνο λόγους, ανέλαβε, πλέον, άλλη εταιρεία του Ομίλου Grimaldi στον οποίο, άλλωστε, ανήκουν και οι Μινωικές Γραμμές. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι καμιά απόλυση προσωπικού, στη στεριά και στη θάλασσα, δεν πρόκειται να γίνει.

Το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών είναι υψηλού επιπέδου και αναμένεται να βοηθήσει, τα μέγιστα, τις Μινωικές Γραμμές και στη νέα προσπάθεια, που καταβάλλουν, για την εξαγορά της Ηellenic Seaways, όπου μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Εταιρείας αυτής, οι Μινωικές Γραμμές θα παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις Ελληνικές Θάλασσες, όπως ακριβώς κυριαρχούν σήμερα στη Γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς-Ηράκλειο. Ο Σύλλογος θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά, τα Μέλη του Δ.Σ. είναι  σε συνεργασία με τη Διοίκησης της Εταιρείας και θα ενημερώνουν, όταν χρειαστεί τους Μετόχους. Μας ικανοποιεί δε πλήρως η συνέπεια, που δείχνουν οι Μινωικές Γραμμές, στις γραμμές, όπου δραστηριοποιούνται και η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στο κοινό και στα οχήματα, ΙΧ και Φορτηγά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News