default-image

Σπείρα με... άρωμα γυναίκας "πιάστηκε" στα Χανιά

Κρήτη
Σπείρα με... άρωμα γυναίκας "πιάστηκε" στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο κλοπές με άρωμα… γυναίκας έγιναν στα Χανιά, αφού τρεις γυναίκες, αλλά και ένας άνδρας «μπούκαραν» σε σπίτια και έκλεβαν τόσο χρήματα όσο και κοσμήματα.

Η σπείρα, η οποία αποτελείται από τρεις γυναίκες, ηλικίας από 33 έως και 52 ετών, αλλά και από έναν 62χρονο άνδρα, πιάστηκε στα πράσα στην προσπάθειά της να εισβάλει σε δύο σπίτια, το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα, στην… ομάδα τους είχαν ακόμη μια γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τους άλλους, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, εισέβαλλε σε δύο σπίτια στα Χανιά και προσπάθησε να εισβάλλει και σε τρίτο, κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Αναλυτικά το δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (26.01.2017) το πρωί στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα  62χρονος, 52χρονη, 46χρονη και 33χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε οικίες, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των παραπάνω ημεδαπών και ακόμη μιας γυναίκας 30 ετών.

Ειδικότερα, χθες (26.01.2017) το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθησαν ο 62χρονος, η 52χρονη, η 46χρονη και η 33χρονη, κατά το χρόνο που προσπάθησαν να εισέλθουν σε δύο οικίες, ιδιοκτησίας ημεδαπών (39χρονης και 37χρονου).

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι παραπάνω ημεδαποί με ακόμα μια γυναίκα 30 ετών, την 24.01.2017 σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου, διέπραξαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News