Ειδήσεις

Καρέ- καρέ το χτύπημα χρυσοδάκτυλου σε κατάστημα- video

Ο δράστης σπάει τη τζαμαρία και επί πέντε λεπτά αδειάζει συρτάρια και ντουλάπια πίσω από το ταμείο, μέχρι να αντιληφθεί ότι υπάρχει κάμερα.

Ο θρασύτατος διαρρήκτης μπαίνει έρποντας σε κατάστημα στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο, αφού προηγουμένως έχει σπάσει τη τζαμαρία. Περνά πίσω από τον πάγκο και αρχίζει να αδειάζει το ταμείο. Ψάχνει με επιμονή για πάνω  από πέντε λεπτά επιστρατεύοντας ακόμη  και αναπτήρα για να  βρει ακόμη και το τελευταίο ευρώ.

Πελάτης του καταστήματος είδε την επόμενη μέρα σπασμένο το τζάμι και ειδοποίησε την αστυνομία , η οποία τις επόμενες ημέρες  προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων που κινήθηκαν ύποπτα έξω από το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης κλήθηκε να αναγνωρίσει το διαρρήκτη όμως παρά το γεγονός ότι κάποια χαρακτηριστικά του φαίνονται καθώς γυρίζει το πρόσωπο του και διαπιστώνει πως υπάρχει κάμερα... ο κ. Γιάννης Φτυλάκης δεν μπόρεσε να δηλώσει απόλυτα σίγουρος για την ταυτοποίηση του διαρρήκτη.

Αποτέλεσμα ήταν  ο ύποπτος να αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον μέχρι να συγκριθούν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και το DNA του με το αίμα που βρέθηκε μέσα στο κατάστημα, καθώς ο δράστης κόπηκε στην προσπάθεια του να περάσει από τη σπασμένη τζαμαρία.

Το κρούσμα σημειώθηκε ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και είναι ένα από τα πολλά που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις δυτικές συνοικίες του Ηρακλείου, το Γάζι και την Αμμουδάρα.

Κλοπές και διαρρήξεις αποτελούν μεγάλη μάστιγα για την περιοχή του Ηρακλείου  όπου οι πολίτες προσπαθούν να  λάβουν τα μέτρα τους για να μην βρεθούν στην ίδια θέση.

Επτά κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με λεία που ξεπερνά τις  43χιλιάδες ευρώ εξιχνίασε την Πέμπτη  η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>>ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ 43.000 ΕΥΡΩ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια