default-image

Ίβιτς: Στόχος μας το κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Ίβιτς: Στόχος μας το κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιθυμία του να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο θεσμό του Κυπέλλου δεν έκρυψε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 4-1 επί του Παναιτωλικού ενώ μίλησε και για το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς

«Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα γιατί στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε 2-0 και μπήκαμε σωστά και στο δεύτερο ημίχρονο του Κυπέλλου. Βγάλαμε πολλές φάσεις, βάλαμε τέσσερα γκολ και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και για τη δουλειά που κάνουμε».

Για τον νεαρό Δεληγιαννίδη: «Τον γνωρίζω αρκετά καλά γιατί ήμασταν μαζί στην Κ20. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος προπονείται με τη μεγάλη ομάδα, είναι στο ρόστερ μας και τον υπολογίζω. Έχει μέλλον και τα προσόντα του φάνηκαν και σήμερα».

Σχετικά με τον Πρίγιοβιτς: «Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έχει παίξει στις 12 Δεκεμβρίου το τελευταίο του παιχνίδι πριν το σημερινό. Χρειάζεται χρόνο, φάνηκε σήμερα ότι είναι λίγος βαρύς, αλλά είναι κάτι που περιμέναμε γιατί τελευταία κάνει διπλές προπονήσεις. Σύντομα θα είναι έτοιμος».

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό που ακολουθεί: «Θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτά του Κυπέλλου. Θα είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, παίζοντας τέταρτη φορά με μία ομάδα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τέσσερις φορές την ίδια ομάδα. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, αλλά είναι στόχος μας, για αυτό θα πάμε. Αρκετοί παίκτες μας ξεκουράστηκαν ευτυχώς. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες θα καταλάβουν τη σοβαρότητα του αγώνα που έρχεται».

Ρωτήθηκε για το αν το φετινό ροτέισον είναι και το μυστικό του ΠΑΟΚ: «Το ροτέισον το κάνεις με βάση τα παιχνίδια που έχει παίξει ο κάθε παίκτης, ενώ κοιτάς και τα παιχνίδια που ακολουθούν, με αυτή τη λογική. Απέδειξαν σήμερα αρκετοί παίκτες ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Από τους παίκτες που πήραμε τον Ιούνιο οι περισσότεροι είναι σήμερα βασικοί. Χρειάστηκαν χρόνο να γνωρίσουν το πρωτάθλημα και την ομάδα. Κλείσαμε 2 παίκτες ήδη, περιμένουμε και τον τρίτο και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Όλους θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε γρήγορα στην ομάδα και να καταλάβουν τι θέλει ο ΠΑΟΚ από αυτούς».

Για την αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου: «Είναι μεγάλος στόχος το Κύπελλο. Περιμένουμε αύριο την κλήρωση και θα δούμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ως τον επόμενο αγώνα στο Κύπελλο. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν θα έρθουν οι αγώνες του Κυπέλλου, τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Σχετικά με το αν θεωρεί πως οι επιθετικοί του είναι αγχωμένοι για τα γκολ: «Κοιτάξτε, όσο προχωράνε τα παιχνίδια και δε βάζουν γκολ λογικό είναι να αγχώνονται. Αυτό όμως ισχύει και για τους μεσοεπιθετικούς. Έχουν άγχος και σκέφτονται το γκολ. Τους μιλάω και τους λέω ότι θέλω να δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο. Όσο πιο χαλαροί είναι τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News