default-image

Παράσχος: Μπορούσαμε να πάμε… για βόλτα στα Γιάννινα

Αθλητισμός
Παράσχος: Μπορούσαμε να πάμε… για βόλτα στα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις χαμένες ευκαιρίες του Πλατανιά στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΣ. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων τόνισε πως αν οι παίκτες του αξιοποιούσαν τις φάσεις που έβγαλαν θα μπορούσαν να είχαν κάνει πιο εύκολο το έργο τους ενόψει του επαναληπτικού. Παράλληλα, τόνισε, όπως αναφέρει o sport- fm πως δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης για να αντικαταστήσει τον Γκνιάτιτς, που αποχωρεί για την Ρόντα.

«Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν την εξής ιδιομορφία. Πρέπει πρώτα να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας. Το καταφέραμε χωρίς να κινδυνέψουμε, αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και επικίνδυνοι. Αντίθετα στο δεύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε "καθαρίσει" την πρόκριση και να πάμε για… βόλτα στα Γιάννενα. Τώρα υπάρχει ένα ακόμα ματς, όπου πρέπει να πετύχουμε οπωσδήποτε κάποιο γκολ και αυτό θέλει τεράστια προσπάθεια. Εγώ είμαι αισιόδοξος, σε αυτά τα παιδιά έχω τεράστια εμπιστοσύνη και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκνιάτιτς: «Ο Γκνιάτιτς θα φύγει αύριο, αλλά δεν νομίζω ότι θα φύγει κάποιος άλλος. Τα περιθώρια τώρα είναι στενά για να βρούμε παίκτη στη θέση του. Θα συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News