default-image

Κώττας: Συγκέντρωση για θετικό αποτέλεσμα με Άρη

Μπάσκετ
Κώττας: Συγκέντρωση για θετικό αποτέλεσμα με Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από τη Δόξα Λευκάδας και τον Κολοσσό Ρόδου, στο Ρέθυμνο Cretan Kings  θέλουν να ρεφάρουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Nick Galis Hall.

Βέβαια το έργο της κρητικής ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται να είναι καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους.

Όπως τόνισε και ο Θωμάς Κώττας στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου, η συγκέντρωση είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα ο σέντερ της ρεθυμνιώτικης ομάδας τόνισε: «Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο, αφού έχουμε μπει στην "αντίστροφη μέτρηση" της Basket League. Να κοιτάξουμε κάποια θέματα που έχουμε στην άμυνα γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κόντρα στον Άρη, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς διαφορετικά το σκορ θα ξεφύγει πριν το καταλάβουμε. Αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε, δηλαδή την συγκέντρωση μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ πως το σαββατιάτικο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του α' γύρου, καθώς η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και πόσο μάλλον από την στιγμή που θα παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News