default-image

Γρίπη: Ένας παίρνει εξιτήριο από ΜΕΘ & ένας παραμένει -video

Κρήτη
Γρίπη: Ένας παίρνει εξιτήριο από ΜΕΘ & ένας παραμένει -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου παραμένει διασωληνωμένος ο 60χρονος Ρεθυμνιώτης που έχει προσβληθεί από γρίπη.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή δίχως όμως ο ίδιος να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει αναπνευστικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΧΙ ΓΡΙΠΗ ΑΛΛΑ ΓΡΙΠΗ- ΓΡΙΠΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Την ίδια ώρα ευχάριστα είναι τα νέα για έναν ακόμη 60χρονο αυτήν την φορά από το Ηράκλειο ο οποίος  αποσωληνώθηκε από τα μηχανήματα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται αρκετά καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ωστόσο για λόγους ασφαλείας  παραμένει στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Μαρκάκης, διευθυντή της Μονάδας και των  ιατρικών Υπηρεσιών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, "ο συγκεκριμένος ασθενής το αργότερο μέχρι αύριο θα πάρει εξιτήριο από τη μονάδα της εντατικής θεραπείας για περαιτέρω νοσηλεία είτε στην παθολογική κλινική είτε θα επιστρέψει στο ΠΑΓΝΗ."

Με το δεδομένο αυτό ένα μόνο βαρύ περιστατικό νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρεθύμνου με Η3Ν2 εκεί ωστόσο που τις προηγούμενες ημέρες δύο άνθρωποι , θύματα της γρίπης δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν.

Παρακολουθήστε απόσπασμα για τη γρίπη  από την εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ με καλεσμένο τον καθηγητή παθολογίας και λοιμωξιολογίας του ΠΑΓΝΗ κ. Αχιλλέα Γκίκα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News