Ειδήσεις

Ανατριχιαστικά βίντεο με κατσαρίδες σε μεγάλο νοσοκομείο

"Σκηνοθετημένο" χαρακτηρίζει ο Πολάκης το βίντεο που δείχνει μια κατσαρίδα να παρελαύνει στο δωμάτιο - Και δεύτερο βίντεο στη δημοσιότητα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν σε μεγάλο, δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, όταν οι ασθενείς με μεγάλη τους έκπληξη αντίκρυσαν πάνω από τα κεφάλια τους να κάνουν… παρέλαση οι κατσαρίδες.

Το βίντεο, το οποίο καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΠΟΕΔΗΝ την ίδια ημέρα. Το βίντεο παρουσιάζει τις κατσαρίδες να περπατούν πάνω από τα κεφάλια ασθενών.

Όπως υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, το βίντεο αυτό είναι… σκηνοθετημένο από την ομοσπονδία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει για άλλη μια φορά, αφού ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του από την ΠΟΕΔΗΝ στο οποίο όχι μια, αλλά τρεις κατσαρίδες βγαίνουν... παρέλαση στο δωμάτιο ενός ασθενή.

Και σε αυτό το βίντεο, όπως και στο πρώτο, οι κατσαρίδες περπατούν πάνω από τα κεφάλια ασθενών σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, όπως καταγγέλλει η ομοσπονδία.

Απαντώντας, δε, στο σχόλιο του κ. Πολάκη περί «σκηνοθεσίας», η ομοσπονδία τον «καρφώνει» με το δηκτικό σχόλιο «ούτε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ».

Κατά τον κ. Πολάκη βέβαια «όσο το υπουργείο Υγείας θα συνεχίζει και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του, ο κος Γιαννάκος θα έχει το χρόνο να σκηνοθετεί κινηματογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστές μια κατσαρίδα, μια απούσα μαξιλαροθήκη και ότι άλλο ?γράφει? στην κάμερα της καθημερινής του προπαγάνδας».

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια