Ειδήσεις

Έκρυβε το πτώμα για ένα μήνα προτού το πετάξει στον κάδο

Σοκάρει στην απολογία του ο δολοφόνος που χτύπησε και έπνιξε έναν άνδρα - Τον έκρυβε για ένα μήνα προτού τον πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Σοκάρει στην απολογία του ο 58χρονος άστεγος δολοφόνος, ο οποίος στραγγάλισε έναν, επίσης άστεγο, 73χρονο και έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα πέταξε το πτώμα του στα σκουπίδια, στην  περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα.

«Με έλεγε συνέχεια ζητιάνο και με έβριζε. Τον φιλοξενούσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επίπλων. Μετά από 5 ημέρες τσακωθήκαμε άσχημα. Τον χτύπησα, τον έσπρωξα και έπεσε πάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας με το κεφάλι και τη μύτη.

Ύστερα τον έπνιξα με τα χέρια μου και τον άφησα μέσα σε ένα φρεάτιο ασανσέρ του κτηρίου. Έπειτα από ένα μήνα κάποιοι άλλοι άστεγοι διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία. Έτσι αποφάσισα να τον μετακινήσω» κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 58χρονος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Το θύμα είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο με μια κουβέρτα μέσα σε σλιπινγκ μπαγκ με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για άστεγο επειδή φορούσε τέσσερις μπλούζες.

Ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από το εργοστάσιο επίπλων όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το protothema.gr το έργο των αστυνομικών βοήθησε πάρα πολύ και η μαρτυρία διερχόμενου ο οποίος το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν βρεθεί η σορός του 73χρονου, είχε δει ένα άτομο να μεταφέρει κάτι στον κάδο.

Σχόλια