default-image

Πέρασε με 0-1 από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πέρασε με 0-1 από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ του Μπακασέτα η ΑΕΚ πέρασε σήμερα με 0-1 από το βούρκο της Λιβαδειάς απέναντι στον Λεβαδειακό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν μια δύσκολη νίκη για την Ένωση, που οφείλεται εν πολλοίς και στην έμπνευση του Μανόλο Χιμένεθ να ρίξει στον αγώνα τον Μεληκιώτη. Ο νεαρός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 65' και πέντε λεπτά αργότερα, ο νεαρός επιθετικός έδειξε την ποιότητά του.

Συγκεκριμένα, ο «Μέλι» συνδυάστηκε άψογα με τον Μπακασέτα, με τους δύο να… κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο να την εμφανίζει στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Το γκολ αυτό έφτανε στην Ένωση, που προσπάθησε να διαχειριστεί το 1-0. Λίγο έλειψε, πάντως, να πληρώσει την οπισθοχώρησή της στον αγωνιστικό χώρο, αφού στο 89' το σουτ του Βασιλείου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανέστης με τρομερή επέμβαση κράτησε τη νίκη της ομάδας του σε σουτ του Μάγκα.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Σένκα (54' Μιλιάζες), Τόπι (70' Καλτσάς), Μεντί, Μάγκας, Σουμπίνιο (58' Γιουσούφ), Βασιλείου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19' Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (84' Μπακάκης), Βάργκας (65' Μεληκιώτης), Μπακασέτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News