Ειδήσεις

Έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές

Αφαίρεσε, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ και συνελήφθη.Ο λόγος για 36χρονο ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής που συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.  

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, επτά υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε σπίτια στο Ηράκλειο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος  από τις 16.03.2015 έως και την 20.11.2016 είχε διαπράξει επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα έκελψε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή), κινητά τηλέφωνα, και διάφορα άλλα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια