default-image

Αθανασιάδης, Ρομάνο και… Σκόνδρας για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αθανασιάδης, Ρομάνο και… Σκόνδρας για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΟΦΗ κάνουν… σπριντ, μία ημέρα μετά την άφιξη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο», κάνοντας προσωπικές επαφές και κινήσεις στην ποδοσφαιρική αγορά.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, όπου είναι και η δυσκολότερη ίσως, έγινε μια κρούση στον Αστέρα Τρίπολης για τον 23χρονο Γιώργο Αναστασιάδη.

Ο νεαρός γκολκίπερ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό στην Σούπερ Λίγκα, πριν μετακομίσει στην ομάδα της Αρκαδίας, όπου δεν έχει αγωνιστεί λόγω της παρουσίας του φορμαρισμένου Ντοναρούμα.

Σε πρώτη φάση δεν άναψε «πράσινο», όμως στην ομάδα του Ηρακλείου είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια.

Από κει και πέρα, ένας κοινός… γνωστός για Παπαδόπουλο και ΟΦΗ ακούγεται έντονα. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Ρομάνο, που επί των ημερών Μάντζιου δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Απόλλων Σμύρνης. Με τον 45χρονο τεχνικό των Κρητικών συνεργάστηκε στον Ηρακλή, ενώ η επιστροφή στο Ηράκλειο όπου επί σειρά ετών αγωνίστηκε στον Εργοτέλη είναι πάντα στο μυαλό του.

Επίσης, στην ονοματολογία προστέθηκε και ο σέντερ φορ του Ηρακλή, Γιάννης Λουκίνας, είχε σκοράρει στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να δώσει, καθώς συνεργάστηκαν, ενώ στο «γηραιό» δεν έχει χρόνο ως βασικός λόγω Περόνε.

Φυσικά, δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις και επιπροσθέτως δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμες, όμως δουλεύονται από διοίκηση και προπονητή, με στόχο την ενίσχυση στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Όπως η περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα που έχει το "ΟΚ" από τον ΠΑΟΚ για να βρει ομάδα και να συνεχίσει μένοντας ελεύθερος! Είναι δεξί μπακ, ο ΟΦΗ τον θέλει και αυτό επιβεβαιώνεται αλλά συνυπολογίστε πως το συμβόλαιο του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης... άγγιζε τις 300.000 ευρώ το χρόνο!

Ο σχεδιασμός που καταρτίζεται προβλέπει 4-5 προσθήκες, ενώ αντίστοιχα θα υπάρχουν και αποχωρήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News