Ειδήσεις

Ένταση και απειλή μηνύσεων από τον πρόεδρο του ΕΚΗ

Ένταση προκλήθηκε από τον Στέλιο Βοργιά ο οποίος απειλεί με μηνύσεις για τις τραγικές ελλείψεις και ανεμβολίαστους εργαζομένους.

Ένταση προκλήθηκε στη μάντρα του δήμου όπου βρέθηκε για να διαπιστώσει αν άλλαξε η εικόνα ως προς τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο χώρο καθαριότητας του δήμου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς.

Μετά τις τραγικές ελλείψεις που έχει και στο παρελθόν διαπιστώσει και τις μη πειστικές απαντήσεις που ,όπως υποστήριξε πήρε, απειλεί πλέον να περάσει στο στάδιο των μηνύσεων.

"Μας κοροϊδεύουν"

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Βοργιάς στο neakriti.gr «μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Εδώ έχουμε αποδείξεις.Υπάρχει ένας και μοναδικός πυροσβεστήρας και αυτός ληγμένος. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν μέσα ατομικής προστασίας, ούτε φόρμες, ούτε γάντια.Οι εργαζόμενοι είναι ανεμβολίαστοι και δεν έχουν ανοσία στην ηπατίτιδα. Ούτε ντουζ δεν μπορούν να κάνουν , ούτε αποδυτήρια έχουν για να αλλάξουν, με αποτέλσμα να επιστρέφουν στις οικογένειές τους με μικρόβια».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ 10.000 ΕΥΡΩ

Επανέλαβε τις θέσεις του ο Χ.Μαμουλάκης

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ηρακλείου κ.Μαμουλάκης προσπάθησε να δώσει απαντήσεις για τις ελλείψεις που έχουν επανειλημμένα και μέσω επιστολών αναφερθεί  και διέψευσε όσα καταγγέλθηκαν Όπως είχε εξηγήσει στο παρελθόν ο κ.Μαμουλάκης, σε σχέση με τα εμβόλια ο γιατρός εργασίας επισκέπτεται την υπηρεσία μόνο μια φορά την εβδομάδα και έτσι προέκυπτε το πρόβλημα εμβολιασμού που γινόται με "αργό" ρυθμό.Για το θέμα των προμηθειών ο κ.Μαμουλάκης είχε τονίσει στις 27 Οκτωβρίου 2016 ότι "πέρασε" το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο.

Πάντως ο κ.Βοργιάς προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν νέα θύματα αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια