Ειδήσεις

Δολοφονία 6χρονου από ανήλικο -σοκαριστικές λεπτομέρειες vid

Αστυνομικοί αλλά & δικαστές, ενώπιον των οποίων θα βρεθεί ο 15χρονος φοβούνται πως το μίσος των συγγενών θα μετατραπεί σε άγρια βεντέτα

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στη Κομοτηνή με θύμα τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή και θύτη έναν 15χρονο.

Θύμα και θύτης ζούσαν στην ίδια παραγκούπολη, στην καρδιά της Κομοτηνής, όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και ποντίκια, μέσα στα παραπήγματα.

Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος είναι κωφάλαλος, όπως και το θύμα, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς χθες δεν υπήρχε μεταφραστής για να διευκολύνει την επικοινωνία.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Οι λεπτομέρειες της αποτρόπαιης δολοφονίας σόκαραν ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, όταν ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο μικρός κωφάλαλος Σεζάλ Μεχμεταλή βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του 15χρονου, όπως

Ο δράστης βίασε παρά φύσιν το παιδί και στη συνέχεια το στραγγάλισε κρατώντας με το ένα του χέρι το στόμα του 6χρονου και με το άλλο πίεζε την καρωτίδα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, που ολοκλήρωσε τη νεκροψία το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο κ. Κιφνίδης σημείωσε ότι υπήρξε άγρια σεξουαλική κακοποίηση που προηγήθηκε του θανάτου ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές σε πρόσωπο και τραχηλική χώρα.

Πριν ένα χρόνο ο δράστης είχε υποστεί βιασμό

Οπως αποκαλύπτεται, ο 15χρονος πριν ένα χρόνο είχε απαχθεί από αγνώστους που τον έδεσαν σε δέντρο και τον βίασαν. Αποτέλεσμα ήταν ο 15χρονος να διαπράξει βιασμό σε παιδί με νοητική καθυστέρηση, ενώ πριν από λίγες ημέρες βίασε και σκότωσε τον 6χρονο Σεζάλ, όπως ο ίδιος ομολόγησε στην Αστυνομία.  

Με εκδίκηση απειλούν οι γονείς του 6χρονου

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αλλά και οι δικαστές, ενώπιον των οποίων θα βρεθεί σήμερα ο 15χρονος φοβούνται πως το μίσος των συγγενών θα μετατραπεί σε άγρια βεντέτα. Ήδη η αδερφή του κατηγορούμενου έχει εξαφανιστεί τρομοκρατημένη τόσο από τις πράξεις που φαίνεται πως έκανε ο αδερφός της,

«Θέλω να φάει ισόβια. Θα μαχαιρώσω τον φονιά του παιδιού μου, αν τον αφήσουν ελεύθερο» φωνάζει η μάνα του μικρού Σεζάλ, Καδριέ Αμέτ Ογλού με τους αστυνομικούς να φοβούνται το ξέσπασμα βεντέτας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αδελφή του δράστη έχει εξαφανιστεί υπό το φόβο των αντιποίνων.

iefimerida.gr

Σχόλια