default-image

Θετικά "σήματα" για τον Νίκο Παπαδόπουλο

Αθλητισμός
Θετικά "σήματα" για τον Νίκο Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδειξε πράγματα ο ΟΦΗ στο παιγνίδι κυπέλλου στην Ξάνθη και ο νέος προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευχέρεια να ξεχωρίσει εξ αποστάσεως, κινήσεις από νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές.

Μια άλλη πτυχή της κρητικής ομάδας, ενθαρρυντική για καινούργιους σχεδιασμούς και σημαντικό τεστ καθώς πρόσφερε τη διαπίστωση ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές αποφασισμένοι να διεκδικήσουν…

Μπορεί αυτή η αποστολή με τον εξαιρετικό Μηνά Πίτσο στον πάγκο, να μην απέφυγε την ήττα από την «φορμαρισμένη» Ξάνθη της Σούπερ Λίγκα, αλλά ένα ακόμη στοιχείο που προστίθεται στα πολύ θετικά, είναι ότι ο ΟΦΗ πιστοποίησε σε κάθε κίνηση του στα «Πηγάδια», είναι ότι επιθυμεί σφόδρα την ανασύνταξή του, θέλοντας να βγάλει από πάνω του το σοκ της Λαμίας. (Η άτυχη στιγμή του αυτογκόλ από τον Μητρόπουλο, ήταν εν δυνάμει άτυχη, πραγματικά...)

Ο ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο, κάνει μια νέα αρχή κάτω από δυσμενείς αλλά όχι αξεπέραστες βαθμολογικές συνθήκες, σε μια κατηγορία πάντως που έχει (και θα συνεχίζει να διαγράφει) έναν άγριο ανταγωνισμό στην κορυφή.

Το σοκ από τη Λαμία, ήταν μέγα και το μόνο που μπορεί να το διασκεδάσει (σε άμεσο χρόνο) είναι μια απάντηση στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη στο «Βικελίδης», αφού κάθε νέο άνοιγμα στις αποστάσεις με την κορυφή, θα συρρικνώνει τις πιθανότητες. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η νέα τεχνική ηγεσία, μπορεί να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε μια πορεία που θα στηρίζεται στην ασφαλέστερη συνταγή «παιγνίδι με παιγνίδι», που θα «θρέψει» και την απαιτούμενη υπομονή, χωρίς να καταστρέφει την δημιουργική πίεση.

Η αποφόρτιση από το άγχος είναι βασικό μέλημα, γιατί όσο κοιτάνε τους αριθμούς, τόσο θα ζαλίζονται και φυσικά είναι δύσκολη στατιστικά η συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, όταν ήδη σε 12 ματς, ο ΟΦΗ έχει κερδίσει μόλις τα μισά, έχοντας απώλειες και δη με τρεις ήττες στα άλλα μισά.

Παραμιλάνε στη Λαμία από αυτή την άλωση, θεωρώντας πως το διπλό στο Ηράκλειο απέναντι στο μεγάλο και ιστορικό όνομα της κατηγορίας, όπως ο ΟΦΗ, τους δυναμώνει την πίστη να κρατηθούν ψηλά.

Θεωρούν μάλιστα ότι αυτό το διπλό με ολική ανατροπή μέσα στη δυνατή έδρα του «Γεντί Κουλέ», είναι έργο Τεννέ, με τον τρόπο που αντιμετώπισε τον αντίπαλο και σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης, αυτό το αποτέλεσμα, είναι από μόνο του ικανό να χαρακτηρίσει τη σχέση της ομάδας με τον προπονητή, ακόμη κι αν η Λαμία δεν καταφέρει στο τέλος να κατακτήσει το εισιτήριο της ανόδου.

Θερμά συλλυπητήρια στον Σταύρο Πρωτογεράκη για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Στέλλας. Βαρύ πλήγμα για τον εξαιρετικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Κουράγιο και δύναμη στο γιο τους Κώστα και σε όλη την οικογένεια.

Στ.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News