default-image

Τα δίνει όλα απόψε με Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Τα δίνει όλα απόψε με Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα για όλα τα παίζει (και) απόψε ο Παναθηναϊκός που στις 20.45 υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα...

Οι «πράσινοι» με ρεκόρ 10-8 έχουν τεράστια ανάγκη τη νίκη, προκειμένου να μεγαλώσουν στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τους απειλητικούς Καταλανούς κι εν όψει ενός ακόμη κρίσιμου ματς, την Πέμπτη με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που θα αντιμετωπίσει την επί οκταετία ομάδα του, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός κάνει πολλαπλές θεραπείες από την περασμένη Πέμπτη για να ξεπεράσει την ελαφριά θλάση που αποκόμισε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Εκτιμάται πως θα καταφέρει να είναι στη δωδεκάδα, αλλά το πόσο χρόνο μπορεί να προσφέρει και σε τι κατάσταση θα είναι μένει να φανεί. Όλα δείχνουν πως θα πέσει περισσότερο βάρος ξανά σε Μπουρούση, Γκέιμπριελ και Φώτση, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει μετά την εξαιρετική παρουσία κόντρα στον Προμηθέα ο Νίκος Παππάς.

Η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ 8-10 έχει επίσης μεγάλη ανάγκη τη νίκη. Οι Καταλανοί είχαν την πολυτέλεια του ρεπό στην ισπανική λίγκα και έρχονται ενισχυμένοι με τον Βίτορ Φαβεράνι, αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου που επανέρχεται μετά από σχεδόν έναν μήνα. Αντίθετα, θα λείψει ο Μπραντ Όλεσον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News