Ειδήσεις

"Μπούκαραν" στο δημοτικό συμβούλιο & διέκοψαν τη συνεδρίαση

Έφοδο» στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου έκαναν οι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Ένταση και διακοπή της συνεδρίασης.

«Έφοδο» στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα για τις κλήσεις των πελατών τους.

Τα πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό και οι πολίτες ζητούν την παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου για τη διαγραφή των οφειλών εως το 2007.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ "ΛΥΠΗΤΕΡΗ" 19.900 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ

Η ένταση προκάλεσε προσωρινή διακοπή

Μάλιστα λόγω της έντασης που επικράτησε, διεκόπη προσωρινά το δημοτικό συμβούλιο.

O δήμαρχος Ηρακλείου κ.Λαμπρινός απευθυνόμενος στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ΙΧ τους κάλεσε να επιδιώξουν οι ίδιοι να υπάρξει η νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται  καθώς αλλιώς δεν μπορεί να γίνει καμία παραγραφή.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Κουράκης ζήτησε την αναστολή δέσμευσης των ΑΦΜ των ιδιοκτητών για δύο μήνες, έτσι ώστε  να έχουν υπάρξει το χρονικό περιθώριο να ληφθεί μια πολιτική απόφαση.

Πάντως οι ιδιοκτήτες ζήτησαν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο να ληφθούν αποφάσεις που αποφεύγει, όπως είπαν,  να πάρει η δημοτική αρχή.

Όπως είναι γνωστό η Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων έχει ζητήσει την κατάθεση τροπολογίας για τη διαγραφή όλων των προστίμων πριν το 2007.Επιστολή προς τη Λότζια απέστειλε και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ Η ΒΙΡΓΙΝΙΑ;

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης- Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια