default-image

Τι ισχυρίζεται Ιεραπετρίτης για παρενόχληση 14χρονης μέσω FB

Κρήτη
Τι ισχυρίζεται Ιεραπετρίτης για παρενόχληση 14χρονης μέσω FB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνείται όσα του αποδίδονται ο 47χρονος πρώην νεκροθάφτης από την Ιεράπετρα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας πέντε παιδιών, είχε συλληφθεί την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ιεράπετρας, μετά από καταγγελία μητέρας ότι παρενοχλούσε μέσω Facebook την 14χρονη κόρη της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Θεωρούσε ότι είχε να κάνει με τη μητέρα

Ο αδελφός και άλλοι συγγενείς του που βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Νεάπολης για να τον στηρίξουν υποστηρίζουν πως ο 47χρονος είχε ελάχιστη γνώση του διαδικτύου και συνομιλούσε με τη 14χρονη στο F.B. θεωρώντας ότι είχε να κάνει με τη μητέρα της .

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από την επαφή μέσω διαδικτύου η έρευνα της αστυνομίας φαίνεται να αναδεικνύει και την παγίδευση του ανήλικου κοριτσιού σε δυο συναντήσεις στις οποίες ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο 47χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, γι' αυτό και η απολογία του αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης, αφού νωρίτερα η Ανακρίτρια ζήτησε το διορισμό μέλους του δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου ώστε να τον εκπροσωπήσει.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News