Ειδήσεις

Εντοπίστηκε δολοφονημένο το 6χρονο αγόρι

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 6χρονου κωφού αγοριού αφού εντοπίστηκε νεκρό. Που στρέφονται οι υποψίες.

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 6χρονου αγοριού.

Δολοφονημένο βρέθηκε το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί την Κυριακή στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι και σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σορό εξάχρονου αγοριού, που αγνοείτο από χθες το βράδυ, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 6ΧΡΟΝΟ ΚΩΦΟ ΑΓΟΡΙ

Προσήχθη 15χρονος ως ύποπτος

Το αγοράκι, βρέθηκε νεκρό σύμφωνα με το protothema.gr σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από την αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος. Για τον ανήλικο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι.

Το εξάχρονο θύμα, ο Σεζάλ Μεχμεταλή, σύμφωνα με την ανακοίνωση αναζήτησης που είχε εκδώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν κωφό.  

Ζούσε με την οικογένειά του σε καταυλισμό αθίγγανων στη συνοικία Αλάν Κογιού της Κομοτηνής: Πρόκειται για μια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα, σχεδόν από το Διοικητήριο της πόλης, όπου όμως, οι άνθρωποι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σχόλια