default-image

Ενθουσιασμός στο Cretan Kings Assist Basketball

Μπάσκετ
Ενθουσιασμός στο Cretan Kings Assist Basketball

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμόγελα, δυνατές μάχες και ενθουσιασμός συνόδεψαν τη 2η αγωνσιτική του 3ου τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού σχολείου, με τα παιδιά να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους και τους γονείς να τα παροτρύνουν με χειροκροτήματα. Φυσικά, όπου… μπάλα και παιδιά ο Αγορίνος πρώτος, με την μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings να δίνει την δική του παράσταση, μοιράζοντας γέλιο και αγκαλιές.

Και τα 14 σχολεία που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά έδωσαν τον δικό τους αγώνα, ολοκληρώνοντας και την 2η αγωνιστική του 3ου τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball». Μάλιστα, την διοργάνωση παρακολούθησαν και οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, Ανδρέας Χριστοδούλου, Χριστόφορος Ραζής και Θωμάς Κώττας, οι οποίοι έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μαθητές.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 15ου Δημοτικού σχολείου Ηλία Δασκαλόπουλο για την άψογη φιλοξενία. Τους Αντώνη Νταλιάνη, Μανόλη Καλοκύρη και Χρήστο Μαραυγάκη για την βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων.Τους εθελοντές Παγώνα Λιονή, Γεωργία Νικηφόρου, Μάνο Κλάδο, Άρτεμη Καλοκύρη, Δημήτρη Θεοδοσόπουλο, Εμμανουέλα Χόμπη, Βιργινία Τεγούσιου, Ελευθερία Λιονή και Φωτεινή Καποδίστρια για την πολύτιμη προσφορά τους, αλλά και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News