default-image

Σάρωσαν ΚΟΗ, ΝΟΧ και Ωρίωνας στο Πανελλήνιο συγχρονισμένης

Σπορ
Σάρωσαν ΚΟΗ, ΝΟΧ και Ωρίωνας στο Πανελλήνιο συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανοδική πορεία της συγχρονισμένης κολύμβησης στην Κρήτη πιστοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο και στους Χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Α' που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ". Σε μια διοργάνωση όπου μετείχαν συνολικά 295 αθλήτριες από 17 σωματεία, η Κρήτη έδωσε δυναμικό παρών.

Από τους εκπροσώπους του νησιού ξεχώρισε το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο ντουέτο οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, Βιργινία Γεωργιουδάκη και Ιωάννα Μιχελουδάκη, οι οποίες συγκέντρωσαν 70,7221 βαθμούς. Στο ίδιο αγώνισμα, ο ΝΟ Χανίων με τις Αλατζά Αθηνά, Ζουζούνη Βιολέτα (αναπληρώτρια Ανδριανού Στ.) ήταν 5ος, ενώ ο Ωρίωνας με τις Γιαλαμά Κρυσταλένια, Σφακιανάκη Μαρία ήταν 7ος.

Aπό κει και πέρα η Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟΗ ήταν πρώτη στις φιγούρες ενώ τρίτη ηταν η Βιολέτα Ζουζούνη του ΝΟΧ. Ακόμη 5η ήταν η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα, 6η η Ιωάννα Μιχελουδάκη του ΚΟΗ και 14η η Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα.

Πολύ καλή παρουσία είχαν τα κρητικά σωματεία και στο ομαδικό. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων με τις Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικατερίνη, Ζουζούνη Βιολέτα, Κρασάκη Ελπίδα, Μαραγκάκη Ρούσσα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τζουβαδάκη Αναστασία, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, Ανδριανού Σελίνα-Αγάπη και Κρομμυδάκη Ιφιγένεια κατέκτησε την 4η θέση. Πέμπτος ήταν ο ΚΟΗ με τις Γεωργιουδάκη Βιργινία, Λασηθιωτάκη Στεφανία, Μακράκη Χάρις, Μαυρογιάννη Λυγερή, Μιχελουδάκη Ιωάννα και Πηρουνάκη Ευτυχία, ενώ 8ος κατατάχθηκε ο Ωρίωνας με τις Γιαλαμά Κρυσταλένια, Κανάκη Σταματία, Νησανάκη Κακουδάκη Νεφέλη, Παπαστεφανάκη Καλλιόπη, Σφακιανάκη Μαρία, Ταμπακάκη Δέσποινα και Πουλινάκη Μαρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News