default-image

Θανατηφόρο ατύχημα, ηλικιωμένος παρασύρθηκε από λεωφορείο

Κρήτη
Θανατηφόρο ατύχημα, ηλικιωμένος παρασύρθηκε από λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γιόφυρο, ένα νέο τροχαίο αυτήν την φορά όμως δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, 500 μέτρα πριν το ΠΑΓΝΗ.

Θύμα αυτήν την φορά ένας ηλικιωμένος που ξεψύχησε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο -ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος είχε μόλις κατέβει από το δικό του όχημα. Ξαφνικά παρασύρθηκε από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να σωριαστεί, αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του και υπέστη ανακοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Ειδοποιήθηκε τάχιστα το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως τα τραύματα του ήταν τόσο βαριά που υπέκυψε αμέσως.

Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ που αν και δεν εφημέρευε, ήταν ωστόσο πιο κοντά στον τόπο του δυστυχήματος. Άνοιξαν τα ΤΕΠ με τους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Για το θέμα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης που δήλωσε στο neakriti.gr."Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-ΠΑΓΝΗ. Υπήρχε προπορευόμενο όχημά που σταμάτησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Ένας ηλικιωμένος τότε βγήκε από αυτό και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο προκειμένου να βρεθεί απέναντι σε ένα φαρμακείο. Δυστυχώς υπήρξε τότε η παράσυρση του και ο ίδιος έπεσε στο έδαφος. Γνωρίζω ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και πιθανότατα όπως μου είπαν υπέστη ανακοπή."

Μάλιστα ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συγκεκριμένου ανθρώπου λέγοντας χαρακτηριστικά. "Πραγματικά λυπάμαι για το περιστατικό . Ήταν μία ατυχής στιγμή που συνέβη το δυστύχημα. Το λεωφορείο είχε επιβάτες οι οποίοι μάλιστα φώναζαν ότι ο οδηγός δεν έφταιγε, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά αυτό αλλά της αστυνομίας να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η θανατηφόρα παράσυρση."

Με τον θάνατο του ηλικιωμένου ανθρώπου κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η Κρήτη από τις αρχές του έτους, μετράει ήδη 4 νεκρούς στον βωμό της ασφάλτου, εκ των οποίων δύο σε Ηράκλειο και δύο σε Ρέθυμνο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Φωτεινή Μαυροματάκη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News