default-image

Υπάρχει δρόμος επιστροφής για το Ηράκλειο; (video)

Μπάσκετ
Υπάρχει δρόμος επιστροφής για το Ηράκλειο; (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο συνεχίζει να απογοητεύει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Το Σάββατο υποδέχτηκε τον Αμύντα στα Δύο Αοράκια και παρότι ξεκίνησε καλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο 2ο ημίχρονο με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά ήττα (55-76) από μία ομάδα που έχει κοινό στόχο την παραμονή.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές δικαιολογίες καθώς τα προβλήματα τραυματισμών και η απουσία του Κουπίδη έχουν στοιχίσει, ωστόσο, πλέον ο δρόμος της παραμονής δυσκολεύει αρκετά.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης, ωστόσο, θεωρεί ότι υπάρχουν τα χρονιά περιθώρια για να ανακάμψει η ομάδα του.

Όπως επισήμανε: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, τα οποία δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα εδώ και ενάμισι μήνα. Όσο ήμασταν ξεκούραστοι, όσο είχαμε δυνάμεις, η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ. Στο β' ημίχρονο χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας, αλλά μείναμε και από δυνάμεις. Φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο, δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε ένταση, αυτό που είχαμε στο α' ημίχρονο.  Η κούραση φέρνει έλλειψη συγκέντρωσης και νομίζω ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα ήταν αυτό. Προσπαθούμε τώρα να ανασυνταχτούμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Εύχομαι να καταφέρουμε να προπονηθούμε όλοι μαζί αυτή την εβδομάδα. Χωρίς προπόνηση δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει δρόμος επιστροφής. Το πρωτάθλημα θέλει ακόμα ένα γύρο και μία αγωνιστική. Μπορούμε να βρούμε τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα για να πλαισιωθεί στα πλέι άουτ και να διεκδικήσουνε ό,τι καλύτερο εκεί. Εύχομαι να είναι υγιή τα παιδιά να το παλέψουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News