Ειδήσεις

Στην αγκαλιά της Σητειακής γης επιστρέφει ο Άγγελος - video

Στην αγκαλιά της Σητείας θα επιστρέψει την Τρίτη ο μικρός Άγγελος που το νήμα της ζωής του κόπηκε άγρια 5,5 μήνες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Στην αγκαλιά της Σητείας θα επιστρέψει την Τρίτη ο μικρός Άγγελος που το νήμα της ζωής του κόπηκε άγρια 5,5 μήνες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Στο Λασίθι θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος για το άτυχο βρέφος που πριν προλάβει να μεγαλώσει βρήκε φρικτό θάνατο αφού κακοποιήθηκε άγρια.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Αύριο αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του ο 52χρονος πατέρας, ο οποίος απολογείται στις 12:30 το μεσημέρι στη Νεάπολη, μετά την προθεσμία που έλαβε την προηγούμενη Πέμπτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΟΚ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μουδιασμένη παραμένει η κλειστή κοινωνία της Σητείας, που δε μπορεί να πιστέψει ακόμα την κατάληξη του Αγγέλου της και δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που διαδραματίστηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι μαρτυρίες στην ΚΡΗΤΗ TV όσων γνώριζαν τους γονείς του άτυχου βρέφους συγκλονίζουν.

Τέτοιου είδους κακώσεις συναντά κανείς μετά από τροχαίο ή πτώση από ύψος, είπε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ κ. Αντώνης Βάκης.

Καταπέλτης η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς όπως αναφέρει με τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εκκρεμούν οι τοξικολογικές, ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις της 30χρονης μητέρας και του 52χρονου πατέρα, προκειμένου να εκδοθεί το πλήρες πόρισμα.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια