default-image

Tελευταίο αντίο και δάκρυα για την αγαπητή Βιργινία - videο

Κρήτη
Tελευταίο αντίο και δάκρυα για την αγαπητή Βιργινία - videο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάκρυα και βουβός πόνος για τη Βιργινία Μανασάκη που έφυγε νωρίς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου εκεί όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια που όπως όλοι όσοι την γνώριζαν αδυνατεί να πιστέψει ότι ο δικός της άνθρωπος, μια γυναίκα μόλις 42 ετών τόσο δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία έφυγε νωρίς για το δικό της μοναχικό ταξίδι. Την αποχαιρετιστήρια ομιλία εκφώνησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

"Λύγισε" ο Περιφερειάρχης

Με  δάκρυα στα μάτια και σε φορτισμένο κλίμα ο Σταύρος Αρναουτάκης αποχαιρέτησε τη Βριγινία η οποία, εκτός από συνεργάτης, ήταν και κουμπάρα του λέγοντας ότι αφήνει πίσω ενα δυσαναπλήρωτο κενό και ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό της. Βαθύτατα συγκινημένος και ο τέως δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Πεζοί θα φτάσουν στην Περιφέρεια

Μετά την κηδεία ακολοήθηκε στις 16.30 πομπή και πεζοί μέσω της Δαιδάλου όλοι κατευθύνθηκαν στην περιφέρεια για να αποχαιρετήσουν με τo δικό τους τρόπο την Βιργινία. Στη συνέχεια η Κρητική γη θα «δεχτεί» τη σορό της Βιργινίας Μανάσακη, την αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου που το νήμα της ζωής της κόπηκε πρόωρα το μεσημέρι της Παρασκευής έχοντας χτυπηθεί η ίδια από καρκίνο.

Η ταφή της θα γίνει στο νέο κοιμητήριο εκεί όπου αναμένεται να παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος.

Παρακολουθήστε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Βιργινίας Μανασάκη  στην εκπομπή 10 ΛΕΠΤΑ της ΚΡΗΤΗ TV με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΕΦΥΓΕ Η ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

Το πένθος για το Ηράκλειο και την Κρήτη ολόκληρη για τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας είναι βαρύ.

Η ιδιαιτέρως αγαπητή στον χώρο της αυτοδιοίκησης και στην κοινωνία Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Δείτε τι είπαν συγκλονισμένοι συνεργάτες και φίλοι της στην ΚΡΗΤΗ TV

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Έδωσε ακούραστα μέχρι και το τελευταίο λεπτό σκληρή μάχη αλλά τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα περιμένοντας μόσχευμα για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣΑΚΗ - VIDEO

Αναρίθμητα είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα και οι ανακοινώσεις από εκπροσώπους φορέων και αρχών. Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης κι όλοι όσοι την γνώρισαν είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Τίτου. 

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Φιλία Σαριδάκη- Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News