Ειδήσεις

Βραβευμένες εικόνες από την Κρήτη και τον κόσμο στη Βασιλική

Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφιών εγκαινιάστηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου δίνοντας έτσι ο Δήμος την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να θαυμάσουν βραβευμένες φωτογραφίες.

Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφιών εγκαινιάστηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου δίνοντας έτσι ο Δήμος την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να θαυμάσουν βραβευμένες φωτογραφίες του παγκόσμιου διαγωνισμού Greek Photographic Circuit, ο οποίος συγκαταλέγεται στους 10 επιτυχέστερους διαγωνισμούς στον κόσμο και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των μεγαλύτερων διεθνών φωτογραφικών ομοσπονδιών. 

Ερασιτέχνες φωτογράφοι κατάφεραν να κερδίσουν «αιχμαλωτίζοντας» με την κάμερά τους ένα στιγμιότυπο. Η Κρήτη είχε την τιμητική της στο διαγωνισμό, με του νικητές να μιλούν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για το τι τους ενέπνευσε να τραβήξουν τη φωτογραφία τους.

Η 10μελης επιτροπή του διαγωνισμού είχε ένα δύσκολο έργο: να επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες ανάμεσα στις χιλιάδες που έφταναν στα χέρια τους και μέσα σε μόλις λίγες μέρες.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και θα είναι ανοιχτή για τους κατοίκους της πόλης καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. 

Ρεπορτάζ: Γιώτα Αρχοντάκη

Σχόλια