Ειδήσεις

Σιγή 1 λεπτού & χωρίς χορωδία η βασιλόπιτα στο Επιμελητήριο

Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επιχειρηματίες, πρόσωπα της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης συγκεντρώθηκαν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επιχειρηματίες, πρόσωπα της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης συγκεντρώθηκαν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Από την εκδήλωση απουσίαζε η Περιφέρεια λόγω του θανάτου της αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Βιργινίας Μανασάκη.

Μία δύσκολη χρονιά ήταν το 2016 για την Ελλάδα, πόσο μάλλον και για την αγορά της χώρας, με τα οικονομικά των καταστημάτων να δοκιμάζονται καθημερινά. Αν και πολλά «λουκέτα» μπήκαν στις πόρτες των μαγαζιών το προηγούμενο έτος, το 2017 προβλέπεται μία εξίσου δύσκολη, αλλά και πιο αισιόδοξη χρονιά.

Η επιχειρηματικότητα δοκιμάστηκε και στον τομέα του τουρισμού το 2016. Οι ιδιοκτήτες  ξενοδοχείων και μικρών καταλυμάτων εύχονται, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, το προσεχές έτος να είναι πιο… ελπιδοφόρο για την τσέπη τους.

Στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για την έλευση του νέου έτους, παρευρέθηκαν πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου και της αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, η κοπή της πίτας  έγινε χωρίς τη συνοδεία χορωδίας, ενώ επικράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Βιργινίας Μανασάκη.   

Ρεπορτάζ: Γιώτα Αρχοντάκη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια