default-image

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για 48χρονη που ήπιε φυτοφάρμακο

Κρήτη
Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για 48χρονη που ήπιε φυτοφάρμακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τα δραματικά γεγονότα για την οικογένεια της 48χρονης που ήπιε φυτοφάρμακο και τη λύπη , ήρθαν τα πρώτα ευχάριστα νέα. Ακόμη κι αν πολλοί φοβήθηκαν για τη ζωή της 48χρονης, εκείνη τα κατάφερε με την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών οι οποίοι και στην Ιεράπετρα και στον Άγιο Νικόλαο «πάλεψαν» για να μπορέσει η γυναίκα και πάλι να «σταθεί» στα πόδια της.

Όπως είπε με έκδηλη την ικανοποίηση ο διευθυντήςτης μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Χάνι Μασούντ «η 48χρονη βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική κλινική. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο αφού πλέον περπατάει και δεν έχει καμία βλάβη, αλλά πλήρη οργανική λειτουργία. Η γυναίκα θα συνεχίσει τη θεραπεία της στην κλινική.Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΠΙΧΙΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Η είδηση σκόρπισε ανακούφιση αφού η 48χρονη βρέθηκε μια «ανάσα» από το θάνατο και έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μπορεί να ατενίσει το μέλλον της με αισιοδοξία, ξεπερνώντας τη δύσκολη περιπέτεια την οποία βίωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου η 48χρονη επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα φυτοφαρμάκου.Τη γυναίκα που ζει στην Ιεράπετρα, εντόπισε ο σύζυγος της .Όλα δείχνουν ότι τα οικονομικά προβλήματα άρχισαν να «πνίγουν» την 48χρονη που ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Εκ τότε ξεκίνησε ένας τιτάνιος αγώνας των γιατρών -με την αγωνία των συγγενών να κορυφώνεται- που τελικά οδήγησε στα ευχάριστα νέα.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News