default-image

Διπλή αποστολή για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Διπλή αποστολή για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών του βόλεϊ το σαββατοκύριακο, με τις κρητικές ομάδες να δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις.

Ο ΟΦΗ μάλιστα θα συνδυάσει το διήμερο τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Η ηρακλειώτικη ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα, στις 16:00, εκτός έδρας τον Α.Ο. Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή αύριο, ο ΟΦΗ θα δώσει έναν ακόμη αγώνα επί αθηναϊκού εδάφους, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την Αργυρούπολη για την 3η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Για την ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη το Κύπελλο δεν είναι στις προτεραιότητες, ωστόσο δε θα έλεγε όχι να συνεχίσει και σε αυτό το θεσμό.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 αγωνίζεται αύριο και ο ΣΦΠ Χανίων, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 16:30 το Μίλωνα, σ' ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΟΠΕΡ έχει ρεπό, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Παλλήνη-Πανερυθραϊκός και ΑΕΚ-Καλαμάτα.

Στην Α2 Εθνική κατηγορία των γυναικών, πρώτη στη μάχη μπαίνει η Μεσαρά, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα, στις 16:00, εκτός έδρας τους Ίωνες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα των Μοιρών έχει καλύτερο ρόστερ και θα παλέψει να το αποδείξει και εντός του γηπέδου. Ο ΟΠΕΡ, από την πλευρά του, έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς υποδέχεται αύριο, στις 15:00, τον πρωτοπόρο ΓΣΚ Ηρακλή. Επίσης διεξάγονται τα παιχνίδια Μεσσηνιακός-Γ.Σ. Χαλανδρίου, Αμαζόνες-Φ.Ο. Βριλησσίων.

Εντωμεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της γ' φάσης του Κυπέλλου γυναικών. Η Μεσαρά, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου (25/1), θα βρει στο δρόμο της τον Ολυμπιακό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News