default-image

Περήφανος ο ΣΥΔΚΑΚ για την Έλενα Καρανικόλα

Μπάσκετ
Περήφανος ο ΣΥΔΚΑΚ για την Έλενα Καρανικόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερήφανη έκανε την ελληνική διαιτησία και κυρίως το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης η Έλενα Καρανικόλα με τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών της Βρετανίας.

Η Ηρακλειώτισσα διαιτητής έχει μετοικίσει στο Λονδίνο, όμως δε σταμάτησε να ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι και επιβραβεύτηκε με τον ορισμό της στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών.

Με μεγάλη περηφάνια μάλιστα ο ΣΥΔΚΑΚ, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα, εξέδωσε ανακοίνωση συγχαίροντάς τη, ενώ της εύχεται ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την περασμένη Κυριακή 15/1/2017 διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου γυναικών της Βρετανίας «WBBL» μεταξύ των Nottingham Wildcatw - Manchester Mystics στο Barclaycard Arena (National Indoor Arena) του Birmingham. Στο συγκεκριμένο αγώνα ορίστηκε να διευθύνει μαζί με τους κ. Ian Lester και Radhouen Foydhaili το μέλος και πρώην ειδική γραμματέας του ΣΥΔΚΑΚ κ. Καρανικόλα Έλενα. Η Καρανικόλα Έλενα ξεκίνησε από τη σχολή διαιτησίας που οργάνωσε ο Σύνδεσμός μας το 2009 και αξιολογήθηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία το 2012. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετοίκησε στο Λονδίνο, όπου ακολουθεί μία συνεχή ανοδική και πετυχημένη πορεία στο χώρο της διαιτησίας.

Ο συγκεκριμένος ορισμός επισφραγίζει την αξιοπιστία που διέπει τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ, καθώς είναι εμφανής η σκληρή δουλειά που καταβάλλουν στο σύνολό τους για να διατηρηθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα ήθελαν να τη συγχαρούν για τη διάκριση στον κορυφαίο αγώνα της συγκεκριμένης διοργάνωσης και να της ευχηθούν αυτή να είναι μόνο η αρχή για μία πορεία γεμάτη επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News