Ειδήσεις

Φόνος Εμμανουήλ: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος συνέταιρος -pics

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 34χρονος συνεταίρος του Ιάκωβου Εμμανουήλ κρίθηκε προφυλακιστέος για το άγριο έγκλημα.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις 9 το πρωί ο 34χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση του Ιάκωβου Εμμανουήλ στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την απολογία του.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 34χρονος συνεταίρος του Ιάκωβου Εμμανουήλ κρίθηκε προφυλακιστέος για το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με το συνήγορό του αρνείται και ο ίδιος κάθε σχέση με το θάνατο του θύματος και μιλά για τη συμμετοχή τρίτου προσώπου στο ραντεβού θανάτου στην περιοχή του Σκαφιδαρά.

Λίγο πριν τις 11 π.μ. ολοκληρώθηκε η απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα αναμένοντας την τελική απόφαση για το αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Εν τω μεταξύ, χτες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια ο 25χρονος από την Αθήνα και η 30χρονη. Οι τρεις είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΕΣΑ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ, ΕΞΩ Η 30ΧΡΟΝΗ

Ο 25χρονος έπειτα από μαραθώνια απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η στον αντίποδα, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 30χρονη σύντροφος του 34χρονου συνέταιρου του αδικοχαμένου επιχειρηματία.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια