default-image

Μεταγραφές και Λαμία απασχολούν στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Μεταγραφές και Λαμία απασχολούν στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα τηλέφωνο στο... χέρι είναι συνεχώς τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ, με τα μεταγραφικά να απασχολούν έντονα, καθώς φτάνουμε στο τέλος Ιανουαρίου. Όλα δείχνουν ότι, βάσει σχεδιασμού, έχουν αφήσει το καλύτερο για το... τέλος, αρκεί βέβαια να μην προκύψουν εμπόδια, που πάντα είναι υπαρκτά σε υποθέσεις με βαρύτητα.

Η περίπτωση Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι φυσικά στο επίκεντρο και επειδή ακριβώς είναι αρκετά προχωρημένη, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστεί το θέμα με τη βίζα του Γκανέζου μέσου. Από τη στιγμή που η προοπτική συμφωνίας με τον 33χρονο άσο δείχνει πολύ κοντινή, τουλάχιστον με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνεται ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μπει το συντομότερο δυνατόν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει... φωτιά και στην ομάδα του Ηρακλείου προσπαθούν να συλλέξουν κάποια έγγραφα από τις ευρωπαϊκός χώρες που αγωνίστηκε ο Μπόατενγκ, ώστε να γίνει πιο απλό το ζήτημα με τη βίζα. Είναι σε "ανοιχτή γραμμή" με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και, όπως είναι λογικό, υπάρχει αγωνία.

Ταυτόχρονα, έντονα ακούγεται ότι στα... σκαριά υπάρχει άλλη μια έκπληξη μεταγραφικού περιεχομένου, όμως στις τάξεις του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά πάντως, αν η υπόθεση Μπόατενγκ έχει οριστικά αίσια έκβαση, τα εναπομείναντα... κενά θα αφορούν ένα δεξί μπακ και τη θέση του τερματοφύλακα.

Σχετικά με τον Δημήτρη Χασομέρη, χθες δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή, αφού πληροφορίες λένε ότι σήμερα θα γίνει ένας νέος "κύκλος" ιατρικών εξετάσεων, στα πλαίσια του αναλυτικού ελέγχου πριν τις υπογραφές.

Διαθέσιμοι Πάγκαλος-Παντίδος

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μυαλό όλων είναι στον αυριανό αγώνα με τη Λαμία και υπάρχει αποφασιστικότητα για νίκη, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Οι Ντίνος Πάγκαλος και Νίκος Παντίδος είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους και είναι στην ευχέρεια του έμπειρου τεχνικού να τους επιλέξει για την αποστολή. Κανονικά προπονήθηκε μετά από καιρό ο Αντώνης Μπουρσέλης, όμως σίγουρα θα χρειαστεί μερικές προπονήσεις για να βρεθεί στο 100% της ετοιμότητάς του, ενώ σήμερα επιστρέφει στη δράση ο Ηλίας Κώτσιος. Με τη σημερινή τελευταία προπόνηση θα γίνουν κάποιες δοκιμές από την τεχνική ηγεσία, ενώ θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΙΑΚΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News