default-image

Παράσχος: Στόχος να σωθούμε γρήγορα

Αθλητισμός
Παράσχος: Στόχος να σωθούμε γρήγορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Γιώργος Παράσχος είπε ότι δεν μπορεί  η ομάδα του να γυρνάει πάντα τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες ενώ μίλησε και για τον στόχο του Πλατανιά.  

«Είχαμε ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα, υπάρχουν κάποια παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε. Από εκεί και πέρα, κάναμε το λάθος να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός γρήγορα, όμως έχουμε ψυχικά αποθέματα και αυτό το δείχνουμε και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν γίνεται, όμως, να "γυρίζουν" συνέχεια τα παιχνίδια όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό και να "ανατρέπεις" τα ματς σε καθημερινή βάση.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος "άνοιξε", είχε καλό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός έχασε δυο-τρεις κλασικές φάσεις, αλλά και εμείς γινόμασταν απειλητικοί, έστω και με αυτές τις σέντρες. Ας κρατήσουμε την εμφάνιση μετά το 30' και μετά θα πάρουμε πόντους αλλού. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Ο στόχος είναι να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να σωθούμε και να τερματίσουμε σε μια θέση αντάξια της περυσινής περιόδου. Υπάρχουν μικρομεσαίες ομάδες πάρα πολύ δυνατές και, αν θέλουμε να βλέπουμε την πεντάδα, αυτό είναι δύσκολο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News