default-image

Βρέθηκε ο πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών

Βρέθηκε ο πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών

Τον πατέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της Πάτρας, εντόπισε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, στα Λεχαινά της Ηλείας.

Πρόκειται για έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ οι αστυνομικοί έχουν βρει τα στοιχεία της ταυτότητας της μητέρας, η οποία είναι 20 ετών, επίσης υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, εντοπίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε στη Ασφάλεια Πατρών, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΡΙΑ "ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ" ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από λίγο καιρό έφυγε από το σπίτι η 20χρονη σύζυγός του και αυτός έμεινε μόνος με τα τρία παιδιά.

Στη συνέχεια μετέφερε τα τρία παιδιά σε συγγενικό του πρόσωπο στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει στο σπίτι η σύζυγός του. Επίσης είπε στους αστυνομικούς ότι δε γνωρίζει πως τα παιδιά βρέθηκαν στο δρόμο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 26χρονος θα κρατηθεί, διότι δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News