default-image

Σοκαρισμένος ο Κώστας Γιαννόπουλος για το νεκρό βρέφος- vid

Κρήτη
Σοκαρισμένος ο Κώστας Γιαννόπουλος για το νεκρό βρέφος- vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ , ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος που κλήθηκε να σχολιάσει το πρωτοφανές περιστατικό με το θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους έπειτα από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Σητεία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ- VIDEO- PICS

"Η πρόληψη και η προσπάθεια ενημέρωσης των ανθρώπων για να προλάβουμε τα χειρότερα είναι το σημείο στο οποίο θέλω να σταθώ, ανέφερε μεταξύ άλλων εμφανώς ανήσυχος οκ. Γιαννόπουλος .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ -"ΦΕΥΓΕΙ" Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

Μάλιστα έδωσε και στοιχεία που έχει στα "χέρια του" το Χαμόγελο του Παιδιού, που σοκάρουν και προκαλούν δέος και αποτροπιασμό και σύμφωνα με τα οποία, υπάρχουν 1700 σοβαρές καταγγελίες κακοποίησης παιδιών που δηλώθηκαν στο Χαμόγελο , μόνο τον περασμένο χρόνο και πρόκειται για φριχτές καταστάσεις,, όπως πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ

Παρακολουθείστε  ένα απόσπασμα από την εκπομπή όπου καλεσμένες  ήταν  επίσης η κ.Μαρία Κανδεράκη , ψυχολόγος ,συστημική,  οικογενειακή  ψυχοθεραπεύτρια και η Σοφία Μπαλαμούτσου , ψυχόλογος .

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_xl8167gp/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News