Ειδήσεις

Βρήκαν αυτούς που χτύπησαν τους ηλικιωμένους στα Χανιά -vid

Στα ίχνη των ατόμων αυτών που επιτέθηκαν και λήστεψαν το βράδυ της Δευτέρας, ηλικιωμένο ζευγάρι στα Χανιά, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Δυτικής Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν ήδη εντοπιστεί δύο άτομα, που δεν είναι Έλληνες και οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με την συγκεκριμένη υπόθεση .

Σε λίγο η αστυνομία θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Η περιγραφή των δραματικών στιγμών που έζησε η ηλικιωμένη

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε τρομοκρατημένη η ηλικιωμένη γυναίκα στο neakriti.gr οι δράστες μπήκαν στο σπίτι το βράδυ της Δευτέρας , τους ακινητοποίησαν με τη βία και τους έδεσαν τα χέρια με σύρματα. Μάλιστα οι πληγές είναι ακόμα εμφανείς στα χέρια των ηλικιωμένων.  Ο ένας δράστης δεν δίστασε να αφαιρέσει από την ηλικιωμένη το δαχτυλίδι και το σταυρό που φορούσε.

Το χρονικό της ληστείας και ξυλοδαρμού των ηλικιωμένων

Να σημειωθεί ότι κoυκουλοφόροι λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων (88 και 81 ετών) στο Φουρνέ Χανίων το οποίο έζησε τον απόλυτο τρόμο.

Οι άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι και δένοντας τους δύο ηλικιωμένους κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικό χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία τους αφαίρεσαν 1.200 ευρώ, χρυσό σταυρό, βέρα και διάφορα έγγραφα.

Μάλιστα όπως είπε η ηλιωμένη βρήκε το κουράγιο και μετά που έφυγαν οι δράστες από το σπίτι , ενημέρωσε μέσω skype από τον φορητό Η/Υ την αδερφή της στην Αυστραλία για τα όσα συνέβησαν.

Σχόλια