default-image

Αντετοκούνμπο VS Χάρντεν (VIDEO)

Μπάσκετ
Αντετοκούνμπο VS Χάρντεν (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να παίζει σαν All Star. Το πρόβλημα για αυτόν ήταν ότι κόντρα στους Rockets δεν είχε αρκετή βοήθεια από τους συμπαίκτες του προπκειμένου να καταφέρει το Milwaukee να πάρει ένα μεγάλο "διπλό" στο Houston.

Ο Έλληνας guard/forward πραγματοποίησε ακόμα μία ονειρεμένη εμφάνιση, σταματώντας στους 32 πόντους με 13/20 σουτ, 5/6 βολές, 11 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, με τους Bucks να γνωρίζουν την ήττα με 111-92. Και υπήρχε ξεκάθαρος λόγος για αυτό: Ο James Harden. Ο ηγέτης των Rockets ήταν και αυτός από την πλευρά του ασταμάτητος, έχοντας 38 πόντους με 14/25 σουτ, 6/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κοψίματα!

Ήταν μία "μονομαχία" που πραγματικά όσοι είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν την χάρηκαν με την ψυχή τους. Μία μονομαχία ανάμεσα σε δύο πραγματικούς σταρ, με τον Γιάννη μάλιστα να δηλώνει μετά τον αγώνα ότι κατά την γνώμη του ο James Harden είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ! Παρακάτω λοιπόν έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές των δύο σταρ από το παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News