default-image

ΣΟΚ: Πέθανε αγγελούδι βαριά κακοποιημένο- video

Κρήτη
ΣΟΚ: Πέθανε αγγελούδι βαριά κακοποιημένο- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο ΠΑΓΝΗ στους ίδιους γιατρούς, που αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ένα αγόρι βρέφος 5,5 μηνών τα ξημερώματα έμπαινε κατεπειγόντως στο χειρουργείο φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, κατάγματα στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20.00- 21.00 το βράδυ της Τετάρτης στη Σητεία ενώ στις 22.00 ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη αμέσως οι γιατροί έκριναν ότι το βρέφος χρειαζόταν επείγουσα μεταφορά στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε καθώς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ παίδων.

Ήταν σε κωματώδη κατάσταση

Σύμφωνα με το νοσκομείο Σητείας "Την Τετάρτη 18/1/2017 και ώρα περίπου 9 το βράδυ προσκομίστηκε στο νοσοκομείο μας από τους γονείς του βρέφος 6μηνων λόγω κάκωσης κεφαλής. Το βρέφος  ήταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου μας , σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του , διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη του προσωπικού του Νοσοκομείου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε".

Υπέστη ανακοπή

Το βρέφος σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλο έφτασε στις 23.00 στο νοσοκομείο. Οι γιατροί για πέντε συνεχείς ώρες έδιναν μάχη για να κρατήσουν το αγγελούδι στη ζωή. Στις 05: 15 υπέστη ανακοπή και ανατάχθηκε, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το βρέφος κατέληξε στις 06:00 το πρωί.

Ακούστε τι είπε ο διοικητής στο ράδιο 9,84

"Πρωτοφανής σε ωμότητα κακοποίηση"

Οι γιατροί εκτιμούν, όπως αποκάλυψε πρώτο το neakriti.gr, ότι πρόκειται για πρωτοφανή στα χρονικά σε ωμότητα κακοποίηση ωστόσο οι ανακρίσεις που ήδη διεξάγει η αστυνομία θα καταδείξουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε ο καυγάς πατέρα και μητέρας με αποτέλεσμα το βρέφος να αρχίσει να κλαίει.Στη διάρκεια του καυγά άγνωστο πως, το βρέφος δέχτηκε σοβαρά τραύματα. Φως στην υπόθεση όμως θα ρίξει η έρευνα των αρχών.

Τη Δευτέρα η απολογία του πατέρα του νεκρού βρέφους

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι πήρε ο πατέρας του βρέφους το οποίο κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και σύμφωνα με τους γιατρούς βαριά κακοποιημένο.

Με το βλέμα σκυφτό και το μπουφάν να "προσπαθεί" να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο ίδιος λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της Νεάπολης ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές παρέμεινε αμίλητος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέως καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι αναχώρησε από τα δικαστήρια της Νεάπολης με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και παρά τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις, το στόμα του παρέμεινε ερμητικά κλειστό.

Παρακολουθήστε την έξοδο από τα δικαστήρια Νεαπόλεως του πατέρα του νεκρού βρέφους

Η σύλληψη του πατέρα

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα ο οποίος και με την κατάληξη του βρέφους συνελήφθη , ενώ η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στην ιατροδικαστή.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.

Παράλληλα στο Ηράκλειο έφτασαν μετά την τραγική είδηση, απαρηγόρητοι συγγενείς του άτυχου βρέφους από τη Σητεία.Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το αγγλούδι έφυγε από τη ζωή με τόσο άδικο και βίαιο τρόπο...

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης -Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News