Ειδήσεις

Τι υποστηρίζουν οι 3 για την άγρια δολοφονία του Ιάκωβου

Σήμερα οδηγούνται τελικά ενώπιον του ανακριτή οι 3 που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του Ιάκωβου Εμμανουήλ. Τι υποστηρίζουν.

Σήμερα οδηγούνται τελικά ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου τα τρία άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ. Ο λόγος για τον 34χρονο συνέταιρο του θύματος, τον 25χρονο από την Αθήνα, καθώς και την 30χρονη σύντροφο του 34χρονου. Οι δύο τελευταίοι επρόκειτο να απολογηθούν χθες, ωστόσο ζήτησαν και πήραν νέα 24ωρη προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναμένουν την απολογία του νεαρού Αθηναίου για να ξεκαθαρίσουν επακριβώς το βαθμό εμπλοκής του κάθε ένα από τους κατηγορούμενους στο έγκλημα.

Σύμφωνα, πάντως, με το συνήγορο υπεράσπισης του 25χρονου, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο εντολέας του διαψεύδει τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο 34χρονος συγκατηγορούμενός του και τα οποία ενοχοποιούν το νεαρό άνδρα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 25ΧΡΟΝΟΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΟ ΙΧ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΓΙΑ 14.000 ΕΥΡΩ

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ο 25χρονος τα "ρίχνει" στον 34χρονο

Ειδικότερα, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χθες ότι ο πελάτης του - ο οποίος εμφανιζόταν ως Κρητικός με καταγωγή από τα Ανώγεια και χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα - ισχυρίζεται ότι ο 34χρονος είναι τόσο ο ηθικός, όσο και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Ιάκωβου Εμμανουήλ. Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο, ο 25χρονος υποστηρίζει ότι ο 34χρονος - εκτός των άλλων - διακινεί ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι από την πλευρά του ο 34χρονος χαρακτηρίζει τον 25χρονο ως κακοποιό και έμπορο όπλων και ναρκωτικών.

Εξάλλου, σύμφωνα με το δικηγόρο της 30χρονης κοπέλας, το "έγκλημά" της ήταν η σχέση της με τον 34χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για απάτες, συστηνόταν ακόμη και ως πράκτορας της ΕΥΠ, ενώ είχε μετατρέψει σε "φρούριο" το πολυτελές σπίτι όπου διέμεναν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 39ΧΡΟΝΟΥ: ΠΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ "ΟΔΗΓΗΣΕ" ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σχόλια