Ειδήσεις

Νεκρός 47χρονος σε παραλία των Γουβών,είχε εξαφανιστεί με ΙΧ

Νεκρός σε παραλία των Γουβών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας άνδρας ηλικίας 47 ετών.O 47χρονος είχε αναχωρήσει το βράδυ από το σπίτι του με το αυτοκίνητο.

Νεκρός σε παραλία των Γουβών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας άνδρας . O 47χρονος είχε αναχωρήσει το βράδυ από το σπίτι του και έκτοτε αγνοείτο,γεγονός που προκάλεσε υποψίες ότι ενδεχομένως να θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα ρούχα και το Ι.Χ του εντοπίστηκαν σε βραχώδη ακτή κοντά στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή των κάτω Γουβών.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης της οικείας Λιμενικής Αρχής και δύο 2 περιπολικά σκάφη καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην  περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., χωρίς τις αισθήσεις του ,στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μαρίνα και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Α.Γ.Ν. Η. όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενώ η σoρός του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών θανάτου του.

Σχόλια