default-image

Κώτσιος: "Το Σάββατο με Λαμία θα παίξω!"

Ποδόσφαιρο
Κώτσιος: "Το Σάββατο με Λαμία θα παίξω!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαι καλά. Το Σάββατο θα παίξω με τη Λαμία. Δεν το χάνω αυτό το παιχνίδι», τόνισε σε δηλώσεις  του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος, θέλοντας να καθησυχάσει τους φιλάθλους, που είχαν αγωνία για την τραυματισμό του στο κεφάλι, στο παιχίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά και να δείξει ταυτόχρονα και το πάθος του και την αγάπη του για την ομάδα.

«Αύριο έρχομαι Κρήτη. Το Σάββατο θα παίξω» είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ. Ο Ηλίας Κώτσιος μετά τις εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο, δεν επέστρεψε με την αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά παρέμεινε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του στην Αθήνα και την Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 77' μετά από μια σύγκρουση στον αέρα με το κεφάλι, με τον Οστοιτς, υπέστη διάσειση και μετά το παιχνίδι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις όπως και έγινε.

Ο Κώτσιος έκανε αξονική και οι εξετάσεις δεν έδειξαν να έχει κάτι ανησυχητικό. Για αυτό και πήρε εξιτήριο, το βράδυ της Τετάρτης από το νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News