Ειδήσεις

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Ιάκωβου

Αύριο θα βρεθούν ταυτόχρονα ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 39χρονο Ιάκωβο Εμμανουήλ!

Ενώπιων της Δικαιοσύνης αναμένεται να απαντηθούν οι γρίφοι για το ρόλο των σατανικών συνεργών στο άγριο έγκλημα με θύμα τον 39χρονο Ιάκωβο Εμμανουήλ, καθώς αύριο τελικά θα βρεθούν ταυτόχρονα ενώπιον της ανακρίτριας.

Στην απολογία του 25χρονου Αθηναίου, ο οποίος χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα και εμφανιζόταν ως Κρητικός από τα Ανώγεια, στρέφονται οι ανακριτικές Αρχές για να ξεκαθαρίσουν το βαθμό εμπλοκής των δύο βασικών κατηγορουμένων στο σκηνικό του φρικτού θανάτου του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Ο ίδιος παραμένει "σφίγγα" και έχει αρνηθεί να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον εξετάσουν προανακριτικά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΓΙΑ 14.000 ΕΥΡΩ

Ωστόσο ο συνήγορος του Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αντιδρώντας σε όσα έχουν δει το "φως" της δημοσιότητας από τις καταθέσεις του 34χρονου που ενοχοποιούν τον πελάτη του, επιβεβαίωσε πως ο νεαρός Αθηναίος ισχυρίζεται ότι ηθικός και φυσικός αυτουργός του εγκλήματος είναι ο συνεταίρος του θύματος.

Ο 34χρονος στις αλλεπάλληλες και αντιφατικές καταθέσεις του, χαρακτηρίζει τον 25χρονο Αθηναίο, ο οποίος είχε σχέση με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, ως αδίστακτο κακοποιό και έμπορο όπλων και ναρκωτικών.  

Το ένα από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε είναι καταχωρημένο στο όνομα άγνωστου Βούλγαρου με ρόλο αχυράνθρωπου ο οποίος εμφανίζεται ως κάτοχος 676 αριθμών κινητών τηλεφώνων.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Δεν εξηγεί όμως γιατί συμμάχησε μαζί του παρασύροντας τον άτυχο επιχειρηματία, στο ραντεβού του θανάτου στο δρόμο που οδηγεί προς το Καβροχώρι, ούτε γιατί τον βοήθησε να εξαφανίσει το πτώμα, όταν ο 25χρονος τον ενημέρωσε τηλεφωνικά όπως ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Ιάκωβο Εμμανουήλ.

Ο 34χρονος έχει υποστηρίξει πως πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους,  τον ακούμπησε στον ώμο και τον προειδοποίησε: «Μην αισθανθώ καμία μαχαιριά πισώπλατα γιατί τελείωσες».

Σύμφωνα με το συνήγορο της 30χρονης ακτινολόγου, το έγκλημα της ήταν η ίδια της η σχέση με τον 34χρονο που είναι σεσημασμένος για απάτες, συστηνόταν ακόμη και ως πράκτορας της ΕΥΠ, ενώ είχε μετατρέψει σε φρούριο το πολυτελές σπίτι στο οποίο διέμεναν με κάμερες και πόρτες ασφαλείας…

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια