default-image

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ ο Μοράις

Ποδόσφαιρο
Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ ο Μοράις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ, παρά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μοράις.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός της «Ένωσης» εξέφρασε την άποψη ότι οι παίκτες βελτιώνονται και «χτίζουν αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Αγρινίου και με τις προσθήκες που θα γίνουν, η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράις σύμφωνα με τον sport-fm.gr :

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ψάξαμε το γκολ. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτως ποιοι παίκτες θα παίξουν.

Μετά από την όλη προσπάθεια των παικτών μου νομίζω ότι αυτός ο βαθμός που πήραμε είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι βελτιώνονται συνεχώς και νομίζω ότι όταν περάσει αυτή η φάση τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Για το στοιχείο που λείπει από την ομάδα: «Όσον αφορά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, νομίζω ότι αυτό που μας χρειάζεται περισσότερο είναι η δύναμη και η ταχύτητα για μπροστά. Προς το παρόν προσπαθούμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε κάποια προσθήκη για να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το διπλό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και να κάνει εκεί μια νέα αρχή: «Αυτό θέλουμε και αυτό θα ψάξουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News