default-image

Μ. Στεφανουδάκης: Ακούσαμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Σπορ
Μ. Στεφανουδάκης: Ακούσαμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε συνέντευξη, ή κάθε απλή κουβέντα με τον Μανόλη Στεφανουδάκη μας δείχνει πως εκτός από τεράστιος αθλητής είναι και ένας ξεχωριστός αλλά και δυναμικός  άνθρωπος που ξέρει να εμπνέει αλλά και να διεκδικεί για την αθλητική κοινωνία και ένα παραπάνω για τον χώρο των ΑμΕΑ.

 Με αφορμή την κοπή πίτας από τον Σύλλογο "Το Μέλλον" την Κυριακή στη Φανερωμένη της Μεσαράς αλλά και την αντίστοιχη του συλλόγου "Μεγαλόνησος" (την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου), ο χρυσός παραολυμπιονίκης μας μίλησε χθες στο Ράδιο 98.4. Ωστόσο δε στάθηκε μόνο εκεί αφού στο τέλος είχε το δικό του... ήρεμο ξέσπασμα για τις πολιτικές υποσχέσεις προς τους παραολυμπιονίκες που δεν έχουν αντίκρυσμα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πίτα στο "Μέλλον": "Είσαστε όλοι καλεσμένοι μας. Ο σύλλογος μας έχει μια σημαντική δράση και θεωρώ πως αξίζει να δει ο κόσμος από κοντά πως λειτουργεί και ποιες υπηρεσίες παρέχει μέσω ανθρώπων καταρτισμένων. Την Κυριακή σας καλούμε στη Μεσαρά.

Για την πίτα της "Μεγαλονήσου": Όσο για τη μεγάλη εκδήλωση στις 27 του Γενάρη, νομίζω πως θα είναι κάτι ξεχωριστό! Από τους 13 παραολυμπιονίκες που πήραν μετάλλιο θα είμαστε εκεί, μαζί με μένα, οι εννιά! Επίσης θα έρθουν παραολυμπιονίκες αλλά και αθλητές του συλλόγου που θα φτάσουν σχεδόν τα 48 άτομα συνολικά! Και μη ξεχνάμε πως θα μας συντροφεύσουν μουσικά Ψαραντώνης και Βασίλης Σταυρακάκης! Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον κ. Αρναουτάκη που και στον ένα σύλλογο και στον άλλο είναι πάντα δίπλα μας!"

Οι "ψεύτικες υποσχέσεις": "Εμείς έχουμε ένα αίτημα! Οι αποζημιωσεις μας δεν έχουν πληρωθεί από το 2013! Καταλαβαίνετε πως είναι κάτι σπουδαίο, ο ιδρώτας μας! Καταλαβαίνετε τι χρήματα απαιτούνται στην προσπάθειά μας! Δεν είμαστε...εμίρηδες! Μας υποσχέθηκαν πολλα αλλά δεν έγιναν! Και μετά την τελευταία μας επίσκεψη στη Βουλή δεν έγινε τίποτα και μετά τις συναντήσεις με υπουργούς δε γίνεται τίποτα! Πάντα ακούμε ψεύτικες υποσχέσεις! Από την πρώτη φορά, το 2012, που είχαμε δει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, όταν φύγαμε μακριά από τις κάμερες μας ξέχασαν..."

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News