Ειδήσεις

Με επιτυχία η εσπερίδα για τους ρόλους της σύγχρονης γυναίκας

Με θέμα τη «Σύγχρονη Γυναίκα - Πολλαπλοί Ρόλοι και Συντροφική Βία», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου εσπερίδα, το βράδυ της Δευτέρας στο συνεδριακό χώρο "BRILLANT" του Lato Boutique Hotel. Την εσπερίδα συνδιοργάνωσαν η κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη, μέλος της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ. - υπεύθυνη Κρήτης και η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στην εσπερίδα τιμήθηκε για την κοινωνική της προσφορά η κ. Μαρία Παχιαδάκη, πρόεδρος του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού», ενώ της απονεμήθηκε έπαινος τιμής, για την πολυετή κοινωνική της προσφορά ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου.

Ακολούθησε ομιλία από τις:

- Δρ Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, Κοινωνική Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επιστημονική Συνεργάτης Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας Τ.Ε.Ι. Κρήτης

- Δρ Νικολέτα Ράτσικα, Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Συντονίστρια της εσπερίδας ήταν η κα Άννα Μανιδάκη, Κοινωνική

λειτουργός, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης.

Χαιρετισμό απεύθυνε με επιστολή του ο γενικός γραμματέας και Βουλευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα θέματα που αφορούν την οικογένεια, τη γυναίκα και το παιδί. Καθώς και χαιρετισμό απέστειλε ο ευροβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΣ Ηρακλείου κ. Γρηγόριος Πασπάτης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αρχανών Αστερουσίων κ. Γεώργιος Επιτροπάκης, Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Γεώργιος Βλαχάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Χαιρέτης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και οι πολιτευτές κ. Γρηγόριος Ροκαδάκης, κ. Μάξιμος Σενετάκης και κ. Γεώργιος Ματαλλιωτάκης.

Σχόλια