Ειδήσεις

Χανιά: Επιτυχές το πρόγραμμα εκμάθησης κολύβησης

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η επίδειξη από τους μαθητές και τις μαθήτριες Γ' τάξης Δημοτικού, που παρακολούθησαν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης του Α' τριμήνου στα Χανιά.

Σύμφωνα εμ την ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, αρχικά έγινε η επίδειξη των παιδιών του 5ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, και ακολούθησε η επίδειξη από τους μαθητές και τις μαθήτριες των 6ου -16ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Όσα παιδιά συμμετείχαν -και από τα 5 σχολεία-  ήταν  χωρισμένα σε τρία διδακτικά επίπεδα (προχωρημένα Α', μεσαία  Β', αρχάρια Γ').

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που μετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενημερωτικό έντυπο ναυαγοσωστικής ενώ τους προσφέρθηκαν και γλυκίσματα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλης Μηλιαράκης, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων Γιάννης Μπαρτζώκας, η υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη. Ακόμη, παραβρέθηκαν πολλοί γονείς παιδιών που πήραν μέρος στην επίδειξη.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται με Β΄κύκλο μαθημάτων (Β΄τρίμηνο) και ανάλογα θετικά προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Σχόλια