default-image

Mε το 44 στον Κισσαμικό ο Μπολάκης!

Ποδόσφαιρο
Mε το 44 στον Κισσαμικό ο Μπολάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημα παίκτης του Κισσαμικού είναι από σήμερα ο Μανόλης Μπολάκης, επιλέγοντας μάλιστα τον αριθμό 44, που παραπέμπει στον ΟΦΗ και στους οργανωμένους οπαδούς του!

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη αμυντικό, ευχαριστώντας παράλληλα θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την παραχώρησή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κισσαμικός αναφέρει στο βιογραφικό του Μπολάκη ότι «αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ιστορικής ομάδας της Κρήτης πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην πρώτη ομάδα σε επίπεδο Super League τη σεζόν 2014-2015. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος την περασμένη σεζόν όταν και επιτεύχθηκε η άνοδος από τη Γ' Εθνική στη Football League.

2014-2015 ΟΦΗ (Super League) 8 συμμετοχές

(Κύπελλο Ελλάδας) 4 συμμετοχές

2015-2016 ΟΦΗ (Γ' Εθνική, πρωταθλητής 4ου ομίλου-άνοδος σε Football League) 21 συμμετοχές

2016-2017(α') ΟΦΗ (Football League) 1 συμμετοχή

Σε δηλώσεις του ο Μανόλης Μπολάκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα: «Ήρθα σε μία καλή ομάδα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου και να βοηθηθώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Κισσαμικός έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι οργανωμένη και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News